Bir Medyuma Aşk Hakkında Ne Sorulmalıdır?

Yakında evlenecek miyim? Ruh eşim var mı? Şu anda beni bekliyor mu… yoksa dışarı çıkıp onu avlamam mı gerekiyor? Bu yazıda, bazı yaygın psişik aşk sorularına ve doğru bir sezgisel, durugörü veya duygusal empatinin çok geç olmadan gerçek aşkınızı bulmanıza nasıl yardımcı olabileceğine hızlı ve anlayışlı bir bakış atacağız! Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Büyük… aşağıya daha yakından bakarken okumaya devam edin!

Aşk Psişik Okuma Hizmetleri:

Hemen hemen herkes aşk ve ilişkilerle ilgili psişik hizmetlere açıktır. Çoğu insan, ilişkilerinde, özellikle de evliliklerinde bir sorun olduğunda aşk okumayı arzular.

Sevdiğiniz birinden asla vazgeçmeyin. Bunun yerine, sıcaklığı yeniden alevlendirmek veya ruh eşinizi çekmek için enerjinizi artırmak için size rehberlik edecek gerçek bir medyumun yardımıyla düzeltin.

Medyum, geçmiş ilişkilerinizi tespit etmek için numeroloji, avuç içi okuma ve geçmiş yaşam regresyonu gibi farklı süreçleri kullanabilir – eğer kocanız geçmiş yaşamınızdaysa.

Doğum tarihlerinizle uyumlu musunuz? Medyumların gerçek aşkınızla mutluluğu bulmanıza yardımcı olmasına izin verin.

Bir Medyuma Aşk Hakkında Ne Sormalı?

Geçmiş yaşamların karması, bir ruh eşi bulma yeteneğimi etkiler mi?

Kısa cevap evet. Geçmiş yaşam karması, birçok kişinin taşıdığı bir yüktür. Veda felsefesi, önceki yaşamların mevcut canlı yayın üzerindeki etkisine yoğun bir şekilde girer.

İlk adım, varlığımızda önceki enkarnasyonlardan gelen enerji blokajlarını taşıma şansımızın yüksek olduğunu kabul etmektir. Derin bir manevi yaklaşım, bu kritik soruya cevap olarak tıkanıklıkları temizlemenin bir yoludur.

Bir tarot aşk okumasında, yaşadığımız acılara yeni bir bakış açısı sunduğu için karma konusunu gündeme getirmek yararlıdır. Kartların negatif karma hakkında söyledikleri şeyi açığa vuruyor ve enerji blokajlarının salıverilmesine yardımcı olabilir.

Doğru bir psişik bana ruh eşimi nasıl bulacağımı söyler mi?

Evet, doğru cevap mı? Okuyucu yetenekli olmalı ve gerçek psişik yetenekler denilen şeye sahip olmalıdır. İdeal bir yol, dış dünyayı görerek ve onu iç dünyayla hizaya getirerek önceden haber verilecektir.

Dış dünya, işin, faturaların ödenmesinin ve yemek yemenin günlük kaygılarını içerir. Duyular tarafından algılanan her aktivite bu kategoriye girer. Duygularımız ve düşüncelerimiz iç dünyayı karakterize eder. Sessiz anlarımız, düşüncelerimiz ve inançlarımız ve gerçekliği nasıl gördüğümüzdür. Bu kişisel bir alandır ve eşsiz evrenimizi oluşturur.

Beni seviyor mu?

Aşk, farklı insanlar için farklı şeyler ifade eder ve herkes onu farklı şekilde ifade eder. Birinin sizi sizin onu sevdiğiniz gibi sevmesini istemeniz gerçekçi olmayabilir. Bu soruyu neden sorduğunuzu düşünün. Samimiyetlerinden şüphe ediyorsanız, devam etmenin zamanı gelmiş olabilir. Aksi takdirde, birinin “tek ve tek” olması için yanan bir ihtiyacınız varsa, terapiyi düşünün, Size olan kararlı bağlılıklarını düzenli olarak dile getirmelerini istersiniz.

Bir aşk medyumu benim için de aynısını yapabilir mi?

Takip eden yıllarda telefonla ve daha iyi sonlarla BİRÇOK harika okumalar yaptım! Gerçek şu ki, gerçek duygusal empati size ne zaman evleneceğinizi söyleyebilir … ve kime ve bunun sizin için EN İYİ seçim olup olmadığı.

Şüpheci olduğunu biliyorum… Ben de öyleydim! Ancak bu deneyime ilk elden sahip olmak, gerçek AŞK’ın herkes için kartlarda olduğunu kendiniz öğrenmenin TEK doğal yoludur.

O benim ruh eşim mi?

Herkesin çok fazla olduğu için büyük olasılıkla onlardan biridir. Ancak, “sonsuza dek birlikte” birlikte olacağınız “The One” ı arıyorsanız, farklı bir yaklaşım öneririz. Ne istediğinizi bilmek sorun değil, ancak her buluşma durumunun fantezinize veya idealinize kalıplamak yerine doğal olarak ortaya çıkmasına izin vermeye çalışın.

Öyleyse şimdi!

İyi bir aşk medyumu sadece zaten bildiğiniz bilgilere gerçekten erişir. Bazıları geleceğinizin dokusunun zaten hayatınızın goblen içine dikildiğini iddia ediyor. Yetenekli bir sezgisel, tüm bu giysiyi görürken, sizin ve benim gibi sıradan insanlar bir seferde sadece küçük parçalar görürüz.

Gerçek, yetenekli ve otantik bir aşk okuyucusu, ruh eşinizi sizden çok önce görecektir … ve amaç, bu bilgileri kendi başınıza yapacağınızdan çok daha hızlı bir şekilde karşılamak için kullanmaktır.

Kendinizden zevk almayı unutmayın. İyi bir psişik okuma heyecan verici, eğlenceli ve genel olarak harika bir deneyimdir. Eğlenmeyi unutacak kadar ciddiye almayın!

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir