Psişik Güçlere Sahip Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız?

Birçok insan psişik güçlere inanır. Psişik güçler için çok az kanıt olsa da, bazı insanlar bazen gelecekteki olayları doğru bir şekilde tahmin edebilirler. Bir şeyi gerçekleşmeden önce tahmin ettiyseniz, psişik güçleriniz olabilir. Sezgilerinizi, rüya alışkanlıklarınızı ve fiziksel işaretlerinizi düşünün.

Bununla birlikte, psişik güçler kanıtlanmış bir fenomen olmadığından, diğer açıklamaları dışlamak önemlidir. Olağandışı fiziksel duyumlar ve düşünceler bir tıp uzmanı tarafından değerlendirilmelidir. Bunların psişik güçlerden kaynaklandığını varsaymayın.

YÖNTEM 1 / SEZGİLERİNİZİ DEĞERLENDİRİN

Küçük ölçekli tahminlerde bulunup bulunmadığınıza bakın.


Tüm tahminler büyük değildir. Bazı insanlar doğal afetleri veya diğer büyük olayları tahmin ettiklerini iddia ederken, psişik güçlere sahip olduklarını düşünen birçok insan küçük ölçekte tahminlerde bulunabilir. Küçük sezgi flaşlarının doğru olup olmadığına dikkat edin. Ruhsal Yaşam Koçu Jennifer McVey, tahminlerinizi ilk başta tarot kartları gibi fiziksel nesnelere bağlamanızı önerir: “Bilinçaltı zihniniz, zihninizin hayatınızı yaratan kısmıdır. Yani aynı zamanda zihnin o destede hangi kartın hepsinin bulunduğu sırayla olduğunu bilecek olan kısmıdır. Yani bir soruya cevap almanız gerekiyorsa […] ve bir tarot kartı çekerseniz, bilinçaltı zihniniz o anda ihtiyacınız olan cevabı almanız için mükemmel zamanda otomatik olarak karıştırmayı durduracaktır. “

  • Fiziksel olmayan şeylere de dikkat edebilirsiniz. Örneğin, telefonunuzun çaldığı anda kimin aradığını bilebilir, bir paketin evinize ulaşacağı genel zaman dilimini tahmin edebilir veya bir sonraki radyoda hangi şarkının çalınacağını bilebilirsiniz.
  • Bu küçük tahminlerden bazıları bir tesadüf olabilir veya zaten sahip olduğunuz bilgilere dayanabilir. Örneğin, anneniz her zaman belirli bir zamanda ararsa, telefonunuz çaldığında aradığını varsaymak alışılmadık bir durum değildir. Bununla birlikte, bu tür tahminler sık sık meydana gelirse, psişik güçlerin bir işareti olabilirler.

Empati kapasitenizi not edin. 

Medyumlara inananlar, diğer insanların duyguları hakkında daha sezgisel olduklarını hissederler. Ruhsal Yaşam Koçu Jennifer McVey şöyle açıklıyor: “Birine empati duymak ile aslında empatik olmak arasında çok farklı bir şey var, yani duygularını gerçekten alabilir ve ne hissettiklerini bilebilirsiniz. Bu senin özel duygun olurdu.” Birinin hissiyatını söylenmek zorunda kalmadan bilip bilmediğinizi düşünün.

  • Birini iyi tanıyorsanız, ne hissettiğini hissetmek nadir değildir. İnsanlar genellikle bilinçsiz bir şekilde, onları iyi tanıyan çoğu insanın anladığı duygularını anlatırlar. Bununla birlikte, medyumların yabancılardan bile enerji okuyabilecekleri iddia edilmektedir.
  • Fiziksel güçleriniz varsa, bir yabancının enerjisiyle derin bir bağlantı hissedebilirsiniz. Örneğin, marketteki birini geçebilir ve onlardan üzüntü veya mutluluk duygusu alabilirsiniz.
  • Bir medyumun empati kapasitesinin çok güçlü olduğu iddia ediliyor. Sadece insanların duygularını hissetmekle kalmayacak, aynı zamanda onları kendinizinmiş gibi hissedebilirsiniz.

Geçmiş deneyimleri söylenmeden hissedip hissetmediğinizi değerlendirin.

Medyumlar sözde başka bir kişinin geçmişini ve tarihini anlayabilirler. Bu, yaşayan insanlarla veya hayaletlerle olabilir. Örneğin, Ruhsal Yaşam Koçu Jennifer McVey, “bir evde yaşayan insanlar hakkında bir şeyler hissedebileceğinizi veya biriyle konuştuğunuzu ve size vefat eden küçük bir çocuktan bahsettiklerini ve o kişinin neye benzediğine veya hangi anılara sahip olduklarına dair izlenimler edinmeye başladığınızı” açıklıyor. Eğer öyleyse, psişik güçleriniz olabilir.

  1. Bu, yaşayan insanlarda da olabilir. Örneğin, partide bir yabancıyla tanışırsınız ve zihninizin gözünde palmiye ağaçlarının ve plajların görüntülerini alırsınız. Daha sonra, bu kişinin Kaliforniya’da büyüdüğünü öğrenirsiniz.
  2. Ayrıca birinin geçmişinden deneyimler hakkında bir fikir edinebilirsiniz. Örneğin, biriyle tanışabilir ve terk edilme veya derin bir kayıp hissi hissedebilirsiniz. Daha sonra, kişinin geçmişi hakkında buna işaret eden bir şey öğrenebilirsiniz. Belki de ebeveynlerinden biri genç yaşta öldü ya da aileyi terk etti.

Tehlikeyi hissedip hissetmediğinize bakın.

Psişik güçlere sahip olduklarını hissedenler, tehlikeyi hissedebileceklerini hissederler. Ruhsal Yaşam Koçu Jennifer McVey, bunun “saçlarınızın kollarınızda [ayağa kalktığı] fiziksel bir hissi olarak tezahür edebileceğini vurguluyor. Ya da boynunuzun arkasında duran o his, yoksa tüyleriniz diken diken olur.”

Bir önsezilenme duygusuna sahip olduğunuz zamanları düşünün. Bunun doğru olduğu hiç kanıtlandı mı? Eğer öyleyse, psişik olarak yetenekli olabilirsiniz.

  • Örneğin, bir binaya girmemeniz veya sosyal bir etkinliğe katılmamanız gerektiğine dair güçlü bir his hissedebilirsiniz. Daha sonra, orada tehlikeli bir şey olduğunu öğrenebilirsiniz. Örneğin, belki de girme konusunda temkinli hissettiğiniz bir mağazada yangın çıktı.

YÖNTEM 2 / İSTEMSİZ İŞARETLERİ FARK ETMEK

İlgi alanlarınızı düşünün. 

Medyumların paranormal olarak güçlü doğal çıkarları olabilir. Hayatınız boyunca ilgi alanlarınızı değerlendirin. Hayaletler, reenkarnasyon ve önseziler gibi şeyleri her zaman merak ettiniz mi? Eğer öyleyse, bu potansiyel olarak psişik güçlere işaret edebilir.

Ani kaygıyı fark edin. 

Psişik güce inananlar, medyumların etraflarındaki enerjiyi hissedebileceğine inanırlar. Çevrenizdeki dünyaya tepki olarak ani kaygı yaşayabilirsiniz.

Bu, özellikle mezarlıklar ve hastaneler gibi insanların travmatik deneyimler yaşamış olabileceği yerlerde yaygındır. Ayrıca gün boyunca sebepsiz yere aniden endişe hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, bilmeden, birinin travma geçirdiği bir yerden geçmeniz olabilir. 

  • Bazen yalnızken de endişeli hissedebilirsiniz. Örneğin, geceleri veya karanlıkta yalnızken korkabilirsiniz.

Rüyalarınızı değerlendirin.

Psişik güçlere inanan insanlar, medyumların çok canlı rüyalara eğilimli olduğunu hissederler. Bunun nedeni, fiziğin etraflarındaki dünyanın enerjisini hissedebilmeleri olabilir ve bu çok yoğun rüyalarda tezahür edebilir. Hayalleriniz ve rüyalarınız genellikle canlıysa, psişik güçleriniz olabilir.

  • Bazen, rüyalarınız gerçek hayatta görünebilir. Örneğin, rüyanızda bir nesneyi kaybettiğinizi gördüğünüzde ertesi gün gerçekten kaybettiğinizi fark edebilirsiniz.


Sık sık deja-vu yaşarsınız.

Deja-vu, bir şeyi gerçekleşmeden önce deneyimleme duygusudur. Psişik güçlere inananlar, deju-vu’nun olayları meydana gelmeden önce bilinçsizce deneyimlemenin bir sonucu olduğuna inanırlar.

Psişik güçleriniz varsa, çok sık deja-vu yaşayabilirsiniz. Örneğin, arada bir yerine haftada birkaç kez ortaya çıkabilir.


Sinestezi olup olmadığına bakın.
 

Sinestezi, duyuların bir karışımıdır. Bir ses duyduğunuzda veya bir rengi belirli bir kişiyle ilişkilendirdiğinizde bir tat alma duyusu alabilirsiniz.

Psişik güçlere inananlar, medyumların sinesteziye daha yatkın olduğunu hissederler.

  • Sonunda sinestezilerinizi doğru tahminlerde bulunmanıza yardımcı olabilir. Örneğin, sarı bir hava veren biri çok arkadaş canlısı olabilirken, koyu maviler gibi koyu renkler ortalama veya kuluçka kişiliğini gösterebilir.

YÖNTEM 3 / FİZİKSEL İŞARETLERE DİKKAT EDİN


Sık sık karıncalanma hissine dikkat edin

Psişik güçlere inanan insanlar, medyumların bir odada veya bir kişiden enerji alabileceğini hissederler. Bu, bedensel duyumlarda kendini gösterebilir. Gün boyunca midenizde sık sık garip karıncalanma hissi veya kelebekler hissedebilirsiniz.

  • Sonunda duyumların belirli olaylarla veya duygularla ilgili olduğunu görebilirsiniz. Örneğin, sevilen biri tehlikede olduğunda karıncalanma hissi hissedebilirsiniz.

Seğirmelere dikkat edin.

Bazıları psişik güçlerin kendilerini sinir seğirmelerinde gösterebileceğine inanıyor. Örneğin, bir şeyler ters gittiğinde, kolunuzda veya göz kapağınızda bir seğirme olmaya başlayabilirsiniz.

Olağandışı seğirmelere eğilimli olup olmadığınıza ve bunların çevrenizle ilgili olup olmadığına dikkat edin.

Olağandışı hassasiyeti değerlendirin.

Bazı insanlar medyumların doğal olarak fiziksel olarak daha hassas olduğuna inanırlar. Bazı olaylara veya duygulara yanıt olarak fiziksel olarak kapalı olabilirsiniz. Örneğin, kötü haberler zayıf, yorgun veya mide bulantısı hissetmenize neden olabilir.

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir